Kefico

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tietyo.gif Tätä artikkelia tai artikkelin osaa on pyydetty parannettavaksi.
Syy: Termistö ja lyhenteet tulisi kääntää selkeämpään muotoon. Ks. tarkempia tietoja: AutoWiki:Huomiota kaipaavat sivut.
KEFICO
KEFICO
Yrityksen perustusmaa ja paikka Flag of South Korea.svg.png Etelä-Korea, {{{perustuspaikka}}}
Tuotannon aloitus 1987
Autokonserni Hyundai-Bosch
Vuotuinen valmistusmäärä
Sijainti Suomen rekisteröintitilastossa
Suomen maahantuoja
Suosituin malli


Kefico on vuonna 1987 Hyundain ja Boschin perustama yhtiö, joka on johtava moottori- ja voimansiirto-ohjauksen komponenttien valmistaja Etelä-Koreassa. Tuotanto alkoi vuonna 1988 kun Gun-po tehdas valmistui ja vahvistui KEFICO Engineering & Technology Institute:lla vuonna 1992, System application center:llä vuonna 1996 ja Reliability Center:llä vuonna 2005.

Kefico suunnittelee ja valmistaa monia komponentteja Hyundain sekä Kian valmistamiin autoihin mukaanlukien moottorinohjausyksiköt, vahteistonohjausyksiköt, sensorit ja polttoainesyötön osat. Se valmisti PDM (Product Data Management), PMS (Project Management System) ja SW-EDM (Software Engineering Data Management) järjestelmät parantaakseen R&D prosessia ja tuloksena siitä se julistettiin CMMI level 2 organisaatioksi vuonna 2008 ja aloitti ‘improvement of R&D development process’ projektin saavuttaakseen CMMI Level 3:n. Edellä mainittujen ansiosta Kefico saavutti 5 tähteä 'Quality, Technology and Delivery' arvostelussa, joka on korkein taso sen pääasiakkaiden Hyundai Motor Company:n ja Kia Motors:in evoluutio stardardeissa.

Nykyään Kefico tekee kaikkensa tyydyttääkseen asiakkaansa tarjoten kehittyneitä autoteollisuuden teknologioita kuten HEV (Hybrid Electronic Vehicle) ja GDI (Gasoline Direct Injection) järjestelmät ja järjestämällä maailmanlaajuisen tuotantoverkoston.

Lähteet[muokkaa]

Linkit[muokkaa]