Käyttäjä:FSO

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Palkinto:
Ansiokkaasta itä-eurooppalais-aiheisten artikkeleiden kirjoittamisesta Sakke
Autoni Parikkalan Uukuniemellä Pyhäjärven rannalla heinäkuussa 2005

Olen FSO Polonezisti (1.6 SLE ja 1.6 SLE Special) Espoosta, ja aion täydentää projektia mahdollisuuksieni mukaan. Harrastan muiden hylkimiä autoja, erityisesti FSO-autoja. Myös Ladat, vanhat Skodat, Wartburgit, Talbotit ja muut mukavat autot ovat kivoja. Olen myös Ladakerhon jäsen.

Pääosin säädän kaikkea wikin yleiseen toimivuuteen liittyvää, ruikutan aloittelijoille heidän virheistään, teen omapäisesti ohjesääntöja, laajentelen artikkeleita, luen toimintosivuja, kirjoitan hyljeksityistä autoista ja tuon tänne täysin turhia artikkeleita Wikipediasta.

Wikipolitiikka[muokkaa]

Jos teen suurta laajennusta, en tee sitä periaatesyistä kelvottoman artikkelin pohjalle, sillä vihaan em. artikkeleita suuresti. Kannatan AutoWikissä deletionismia ja mergismiä, kunnes tämä kehittyy laadullisesti paremmaksi. Lähinnä ärsyttää kun kaiken maailman 100 kpl valmistetuista erikoismalleista pitää tehdä omat sivut, vaikka niiden tietosisältö on ensinnäkin kyseenalaista ja toiseksi automerkin varsinaisessa artikkelissakaan ei ole kehumista.

Katso myös[muokkaa]