Hondan konseptimallit

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Honda REMIX (2006)[muokkaa]

REMIX on Los Angelesin autonäyttelyssä marraskuussa 2006 esitelty pienikokoinen urheiluauto. Kaksiovisen ja kevytkorisen Coupé-mallin suunnittelussa on keskitytty luomaan auto, jossa on hyvät ajo-ominaisuudet, mutta joka soveltuisi myös arkikäyttöön. Väriltään konseptimalli on alumiininharmaa. Konseptimalli on suunnitellut Honda R&D Americas, Inc. Kaliforniassa. Etuvetoisessa autossa on nelisylinterinen moottori ja kuusiportainen manuaalivaihteisto.

Honda Step Bus (2006)[muokkaa]

Step Bus esiteltiin Los Angelesin autonäyttelyssä marraskuussa 2006. Kyseessä on hyvin kulmikkaasti muotoiltu sisätiloiltaan avara pieni tila-auto. Keskimoottorilla on pyritty maksimoimaan sisätilojen koko ja myös etuovet toimivat liukumalla. Voima autossa siirtyy etupyörille ja autossa on suunniteltu käytettävän pienikokoista moottoria. Auto on Hondan Japanissa sijaitsevan Wako-suunnittelukeskuksen työtä. Kyseessä on puhdas muotoilukonsepti.

Honda ZEST (2006)[muokkaa]

Honda HSC (2003)[muokkaa]

Nimi HSC tulee sanoista High-Performance Sports Concept. Esittelyn aikaan spekuloitiin auton olevan Honda NSX:n seuraaja.

Honda Dualnote (2001)[muokkaa]

Hybridimoottoria käyttävä Dualnote esiteltiin Tokion autonäyttelyssä vuonna 2001.

Honda Capa (1988)[muokkaa]